Scarlett Johansson vond Anthony Hopkins maar een griezel op de filmset

Scarlett Johansson vond Anthony Hopkins maar een griezel op de filmset

Scarlett Johansson was in het echt doodsbang voor Anthony Hopkins

Scarlett Johansson speelde in 2012 in Hitchcock over het maken van de film Psycho door de regisseur Hitchcock. Het werd alleen iets te griezelig voor de ster uit Black Widow toen zij tegenover Anthony Hopkins stond.

In een van scènes oefent Scarlett als Janet Leigh de beruchte douche-scène met Anthony die Alfred Hitchcock speelt. Scarlett bekende in een interview met V Magazine dat zij zichzelf daarvoor behoorlijk wat moed in moest praten.

Oprecht doodsbang
Ze zei: "Ik moest dapper zijn, de douche in, en oog in oog komen te staan met Anthony die mijn gezicht wil bewerken met een groot keukenmes. Ook al is Anthony in het echt een lief poesje, hij is op de set angstaanjagend."

Scarlett vertelde doodsbang te zijn voor Anthony: "Misschien heb ik als kind zijn film Silence of the Lambs te vaak gezien. Of misschien had ik flashbacks. Ik bleek niet veel voorbereiding nodig te hebben voor die scène."

Weinig verbeelding
Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van Movieclips wordt een stukje van de film vertoond.



NieuwsFilm

meest populair