Topacteur Kevin Costner is nu een gebroken man: "Het voelt slecht"

Topacteur Kevin Costner is nu een gebroken man: "Het voelt slecht"

Kevin Costner staat ongewild in de belangstelling door zijn pijnlijke echtscheiding, waarbij zijn vermogen verdeeld moet worden.

Kevin Costner (68) staat ongewild in de belangstelling door zijn pijnlijke echtscheiding. Zijn binnenkort ex-vrouw Christine Baumgartner (49) diende de echtscheidingspapieren in na bijna 20 jaar samen te zijn.

Van de week kregen verslaggevers de beroemde ster uit de iconische Dances with Wolves eindelijk te spreken. Als Kevin heel lomp gevraagd wordt of hij nog steeds van Christine houdt, zegt hij: "Natuurlijk."

Even respectvol
Bij de directe vragen van de journalisten blijft hij even respectvol over zijn voormalige partner. Aan een verslaggever vertelt hij zichtbaar aangeslagen: "Het is een verschrikkelijke plek om er te zijn. Maar het is niet anders."

En wat blijkt? Kevin Costner is een gebroken man, maar hij blijft een heer. Als hem gevraagd wordt hoe hij de toekomst ziet, antwoordt hij ontwijkend: "Het voelt slecht. We hebben het over iemand van wie ik hou."

Enorm vermogen
Volgens Christine heeft Kevin een enorm vermogen te verdelen. Dat bedrag wordt echter in twijfel getrokken door het team van Kevin. Meer staat in de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair