Jenna Ortega en Johnny Depp het nieuwste Hollywood-koppel? Actrice reageert

Jenna Ortega en Johnny Depp het nieuwste Hollywood-koppel? Actrice reageert

Jonge actrice uit 'Wednesday' ontkent geruchten over relatie met Johnny Depp en noemt het belachelijk.

Jenna Ortega en Johnny Depp zouden het nieuwste Hollywood-koppel zijn. Tussen de twee mensen zit 40 jaar. In hoeverre zijn deze geruchten waar?

Gelukkig besloot de jonge actrice uit Wednesday en Scream een verhelderend bericht op haar Instagram te plaatsen. Ze schreef: "Dit is zo belachelijk dat ik er niet om kan lachen."

Roddel door filmopnamen
De roddel kwam in de wereld omdat Jenna Ortega bezig is met de filmopnamen van Beetlejuice 2. Daar zou Johnny Depp goed in passen en de twee waren al samen gespot. Dat blijkt niet waar, aldus de 20-jarige ster.

Jenna vervolgt met: "Ik heb Johnny Depp nooit ontmoet. Ook heb ik nooit met hem samengewerkt. Stop met het verspreiden van leugens en laat ons met rust."

Weerzinwekkende aannames
Ook een woordvoerder van Johnny Depp zegt dat hij het weerzinwekkend vindt dat deze aannames worden gemaakt. Het zogenaamde stel kent elkaar niet. En het zou weer een poging zijn om zijn goede reputatie om zeep te helpen.

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van ET besprak Jenna laatst al de druk van social media en de trollen die daar rondwaren.



NieuwsFilm

meest populair