Deze clausule wil Samuel L. Jackson voor elke film waarvoor hij tekent

Deze clausule wil Samuel L. Jackson voor elke film waarvoor hij tekent

Samuel L. Jackson heeft een bijzondere clausule in zijn contract waardoor hij tijdens het filmen regelmatig kan golfen.

Samuel L. Jackson is een van die supersterren die garant staat voor een goede film. Alleen zijn naam is al voldoende voor een miljoenen omzet.

Het voordeel van het zijn van een publiekslieveling maakt dat de ster uit Avengers en Pulp Fiction gehoord wordt door studiobazen. Zo heeft hij al jaren een bijzondere clausule in zijn contract staan, waar hij niet van afwijkt.

Zo vaak mogelijk golfen
Als een studio dus de 74-jarige ster in een film wil, moet hij de kans krijgen om te kunnen golfen - en dat zeker twee keer per week. In de praktijk rijden zij hem dus naar een golfbaan of overnacht hij vlakbij een golfbaan.

Het grappige is dat hij golfen helemaal niet interessant vond tot vrienden hem ongevraagd mee namen naar een golfbaan. Hij is erg competitief en vond dat hij minimaal beter moest zijn dan zij. Met als gevolg dat zijn vrienden niet meer met hem willen spelen.

Wereldwijd mensen ontmoeten
Intussen is hij zo goed, dat hij ook gegolfd heeft met mensen als Tiger Woods. Daarnaast heeft hij door zijn clausule wereldwijd kunnen golfen, terwijl hij werkte.

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van Random Golf Club vertelt hij uitgebreid over zijn passie.



NieuwsFilm

meest populair