Ana de Armas als Lara Croft in 'Tomb Raider': Dat is een héél goed idee als je deze fan-art bekijkt!

Ana de Armas als Lara Croft in 'Tomb Raider': Dat is een héél goed idee als je deze fan-art bekijkt!

No Time to Die en Blade Runner 2049-actrice Ana de Armas ziet er goed uit als het gamepersonage Lara Croft.

Wie Ana de Armas heeft gezien in films als No Time to Die en Blade Runner 2049 zal moeilijk kunnen ontkennen dat ze een van de opvallendste actrices op het witte doek is. Komende jaren zien we haar dan ook vaak in grote Hollywood-films.

Zo nam ze recent nog Ballerina op, een spin-off van de succesvolle John Wick-filmreeks. Ook zal ze te zien zijn in de thriller Origin of Species met ook Alicia Vikander en Jude Law en de thriller Waiting for Helen van The Usual Suspects-regisseur Kevin Pollak.

Lara Croft
Op dit moment zou Phoebe Waller-Bridge (Indiana Jones and the Dial of Destiny) werken aan een script voor een heuse Tomb Raider-serie voor Amazon Studios. Is het een goed idee als De Armas de hoofdrol gaat spelen?

Die vraag ging waarschijnlijk ook door het hoofd van Redditor r/midjourney. Hij pakte een aantal bekende Tomb Raider-beelden en paste deze aan door De Armas erin te plakken.

Ana de Armas
De fan-art kun je hier bekijken op Reddit - of hieronder - en het mag duidelijk worden dat de beelden goed zijn gephotoshopt.

Would Ana De Armas make a good Lara Croft?
by u/TheOGCukeman in midjourney

Of deze ontwerpen De Armas en Amazon overtuigen is natuurlijk de vraag. Vermakelijk is de fan-art in ieder geval wel.

Eerdere rollen
Ana de Armas had haar grote doorbraak in Hollywood met de film Knives Out, waarin ze de intelligentie en empathie van de verpleegster Marta Cabrera wist te belichamen. Naast deze film heeft ze ook gespeeld in War Dogs waarin ze de rol van Iz speelde, en in Blade Runner 2049 als K's holografische vriendin Joi.

Deze veelzijdige actrice is niet gestopt bij deze films. Ze heeft ook indruk gemaakt in de Bond-reeks No Time to Die als Paloma, een CIA-agent die bond helpt. recenter was ze onder andere te zien in Deep Water en Blonde, de biopic over Marilyn Monroe, waarin ze de iconische actrice speelt.

NieuwsFilm

meest populair