De 40-jarige Anne Hathaway verrast door eruit te zien als de jeugd van tegenwoordig

De 40-jarige Anne Hathaway verrast door eruit te zien als de jeugd van tegenwoordig

Anne Hathaway heeft een Anne-aissance doorgemaakt en laat zich inspireren door de creatieve mode van Gen Z

Anne Hathaway acteert niet alleen. De ster uit The Princess Diaries en The Devil Wears Prada is ook een bekende stijlicoon in de modewereld.

De 40-jarige ster loopt namelijk precies mee met trends. Als de geliefde actrice ergens verschijnt, zijn alle camera's op haar gericht. Ze zit er namelijk nooit naast en draagt de meest gedurfde creaties met flair.

Een Anne-aissance
Hier in een recent interview met Vogue blijkt de 40-jarige ster toch aanpassingen te doen in smaak. Ze vertelt een renaissance door te hebben gemaakt. In haar geval een Anne-aissance.

Zo is Anne als halve millennial begonnen met het neerzetten van 'haar merk'. Maar de laatste twee jaren heeft zij een verandering doorgemaakt. Ze vertelt: "Het lijkt net alsof ik aan het vleien ben, maar ik raak geïnspireerd door Gen Z."

Gen-Z is creatief
Ze vervolgt met meer informatie over deze jonge generatie: "Het is een leuke generatie als het gaat om mode. Ze zijn creatief, spelen met kleuren en beleven daar plezier aan. En al die tijd blijven zij zichzelf."

Anne maakt overigens ook in de filmwereld een Anne-aissance door. In plaats van meisjes speelt zij nu vrouwen in films als Armageddon Time, Mother's Instinct en The Idea of You. Meer over Anne staat in de onderstaande YouTube-video van Vogue.



NieuwsFilm

meest populair