Op welke streamingdienst staat 'Oppenheimer' binnenkort?

Op welke streamingdienst staat 'Oppenheimer' binnenkort?

De nieuwe film Oppenheimer van Christopher Nolan kun je uiteraard gaan kijken op streaming.

De nieuwste film van Christopher Nolan is al een flink aantal weken een groot succes op het witte doek. De biografische film Oppenheimer wist al een kleine 800 miljoen dollar op te halen. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voor de film digitaal verschijnt.

De film met onder meer Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. en Florence Pugh is de eerste film van Nolan voor Universal Pictures. Dus je hoeft de film niet direct op HBO Max te verwachten. Maar op welke streamingdienst dan wel?

Eerst VOD, daarna streamingdienst
De kans is groot dat de film eerst digitaal te koop en even later te huur is via onder meer Pathé Thuis. De film zal eerst zo'n 15 tot 20 euro kosten voor een aankoop en daarna kun je de film voor zo'n 5 tot 10 euro voor een paar dagen huren.

Wil je de film streamen, dan moet je iets langer wachten. Aangezien de film van Universal Pictures is, kun je de film over een onbekend aantal maanden verwachten op SkyShowtime, waarop veel van de films van Universal Pictures en Paramount Pictures verschijnen.

Nog even op het witte doek
Oppenheimer wist afgelopen weekend sterker te presteren dan Barbie, de komedie die gelijktijdig in de bioscopen verscheen en al een dikke 1,3 miljard ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's.


Hoofdrolspeler Murphy kreeg wereldwijde erkenning door zijn rol in 28 Days Later, een horrorfilm van Danny Boyle. Naast deze doorbraakrol heeft Murphy in vele andere succesvolle films gespeeld, waaronder Inception, Dunkirk en The Dark Knight.

Opvallende rollen Murphy
In 28 Days Later speelt Murphy de rol van Jim, een voormalig fietskoerier die ontwaakt uit een coma om te ontdekken dat de wereld is getroffen door een dodelijk virus. In Inception is hij Robert Fischer, een doelwit van een team van 'extractors' die proberen een idee in zijn geest te planten. Daarnaast speelde hij de rol van piloot in Dunkirk en de gestoorde psychopaat Scarecrow in The Dark Knight.

NieuwsFilm

meest populair