Is Giancarlo Esposito de volgende acteur in het DC-universum van James Gunn?

Is Giancarlo Esposito de volgende acteur in het DC-universum van James Gunn?

Gaat de acteur dan eindelijk echt te zien zijn in een superheldenfilm?

Giancarlo Esposito staat vooral bekend om zijn personage Gus Fring uit Breaking Bad en Better Call Saul, maar in de laatste jaren verschijnt hij in steeds meer grote series. Denk hierbij aan The Boys en The Mandalorian. Het lijkt er nu op dat hij misschien een rol krijgt in een DC-project.

Esposito is de droomacteur voor een aantal DC-personages van veel fans. Het personage dat fans over het algemeen het meest koppelen aan Esposito is de Batman-schurk Mr. Freeze.

Gesprekken
Esposito was aanwezig bij Comic Con Panama, waar hij uiteraard de vraag kreeg of hij in de komende jaren in een superheldenfilm te zien zou zijn.

Esposito gaf een verrassend hoopvol antwoord: "Ik heb met James Gunn gesproken over de mogelijkheid om in een film te spelen, dus wie weet? Het zou snel kunnen gebeuren."

DC
Eind januari maakte James Gunn de plannen van zijn vernieuwde DCU bekend. Het eerste grote project; Superman: Legacy, regisseert hij zelf en heeft al een aantal castleden. Zo is David Corenswet te zien als Clark Kent/Superman, Rachel Brosnahan als Lois Lane, Nathan Fillion als Guy Gardner/Green Lantern, Isabela Merced als Hawkgirl, Edi Gathegi als Mister Terrific en Anthony Carrigan als Metamorpho.


Er zijn allerlei mogelijkheden wat betreft een rol voor Esposito in het DCU. Zo hebben fans het nu ook al over personages als Martian Manhunter of Lex Luthor. Wanneer de huidige acteursstaking in Hollywood eindigt, zullen we ongetwijfeld meer informatie krijgen. Tot die tijd is er genoeg te speculeren.

NieuwsFilm

meest populair