Hugh Jackman wil deze blinde jongen heel graag helpen: "stuur zijn contactgegevens"

Hugh Jackman wil deze blinde jongen heel graag helpen: "stuur zijn contactgegevens"

Hugh Jackman is op zoek naar iemand en zal in een nieuwe 'Deadpool'-film te zien zijn als zijn Wolverine-personage.

Hugh Jackman is op zoek naar iemand. De ster is druk met de filmopnamen van een nieuwe Deadpool. Hij zal daar te zien zijn als zijn Wolverine-personage.

De ster is echter op zoek naar iemand naar aanleiding van onderstaande video op Instagram. Bij het bezorgde, maar bemoedigende, bericht schrijft Hugh: "Stuur zijn contactgegevens".

Vertel over handicaps
Het gaat om het onderstaand filmpje op het Instagram-profiel van ourblindside. Daar schrijft een moeder: "Vertel hen over blinde leerlingen en anderen met handicaps voordat je hen naar de middelbare school stuurt. Inclusiviteit begint thuis."

Op het filmpje loopt een blinde student het gebouw binnen en oefent zijn weg naar zijn klas. Zijn moeder vervolgt: "Ik wil graag dat hij goede vrienden heeft dit jaar. Starten op de middelbare school is een moeilijke overgang. Ik wil zo graag dat hij erbij hoort."

Moeilijk blind te zijn
Zijn moeder vertelt verder: "Het was moeilijk voor mijn zoon om de enige blinde leerling te zijn op de basisschool. Dat zal waarschijnlijk moeilijker zijn op de middelbare school."

Ook zegt zij: "Vertel aan jouw kind dat mijn zoon de hele zomer heeft geoefend om zijn weg te kennen op zijn nieuwe school. Ik hoop dat hij blij terugkomt van zijn eerste dag, omdat hij een vriend heeft leren kennen."



NieuwsFilm

meest populair