Marvel-ster Dave Bautista van 'Guardians of the Galaxy': een bewonderenswaardige volhouder

Marvel-ster Dave Bautista van 'Guardians of the Galaxy': een bewonderenswaardige volhouder

Dave Bautista, bekend van 'Guardians of the Galaxy', is een populaire Amerikaanse acteur en voormalig professioneel worstelaar met een nettowaarde van 16 miljoen dollar.

Dave Bautista is een Amerikaanse acteur en voormalig worstelaar en martial artist bij WWF. Hij is in Nederland misschien wel het meest bekend als zijn personage Drax uit Guardians of the Galaxy.

Ook viel de 54-jarige ster op met zijn rol in Knock at the Cabin. Dave Bautista is erg populair en heeft intussen een nettowaarde van 16 miljoen Amerikaanse dollars. Hij is dus best wel rijk.

Een crimineel verleden
Dave is geboren in Washington en heeft Griekse en Filipijnse voorouders. Dave bouwde door de achterbuurt waar hij opgroeide een crimineel verleden op met detentie. Toch wist hij dat achter zich te laten en werd strandwacht en professioneel worstelaar.

Na verschillende kampioenschappen met gewonnen titels en dito blessures bij WWF besloot Dave in 2019 definitief te stoppen. Zijn acteercarrière liep al goed met films als The Man with the Iron Fists, Guardians of the Galaxy, Spectre en Blade Runner 2049.

Een professioneel inkomen
Dave Bautista ontving een salaris van 500.000 voor WrestleMania en 1 miljoen voor WWE Smackdown. Voor de eerste Guardians ontving hij 1,4 miljoen, voor de tweede 3 miljoen en voor de Avengers-films 4 miljoen. Dat zijn prima bedragen!

Meer staat hier in het artikel van Celebrity Networth. In de onderstaande YouTube-video van The Hollywood Reporter vertelt hij meer over zijn werk.



NieuwsFilm

meest populair