Joaquin Phoenix was niet zo aardig voor Vanessa Kirby tijdens opnames 'Napoleon'

Joaquin Phoenix was niet zo aardig voor Vanessa Kirby tijdens opnames 'Napoleon'

Joaquin Phoenix, bekend als method actor, sloeg zijn tegenspeelster Vanessa Kirby op de filmset van 'Napoleon'.

Joaquin Phoenix staat bekend als een method actor. Deze methode nam hij opnieuw letterlijk op de filmset van Napoleon. Hij sloeg namelijk zijn tegenspeelster Vanessa Kirby in het gezicht.

De excentrieke acteur zal in zijn nieuwe film Napoleon Bonaparte neerzetten. Hij kiest dus opnieuw voor een moeilijk personage, net als toen met films als The Joker en Gladiator. En Napoleon bleek ook tegen Josephine, zijn liefje, niet vriendelijk te zijn geweest.

Gaven toestemming voor alles
Vanessa Kirby uit Mission Impossible en The Son speelt Josephine. Vanessa en Joaquin vertelden in een interview met Empire Magazine dat zij elkaar toestemming gaven om de scènes naar een hoger niveau te tillen.

Deze afspraak is ongewoon, maar gebeurt weleens. Hierdoor mocht Joaquin haar slaan bij het uitspreken van hun echtscheiding.

Veilig met creatieve partner
Joaquin legde uit in dit artikel van Cheatsheet: "Ze zei dat ik kon doen wat ik wilde om niet die stereotype drama te hebben, zoals slaan, grijpen, zoenen, duwen. Ik zei dat zij hetzelfde mocht. Alles om elkaar te verrassen en beter te acteren."

Toch was Vanessa alsnog verrast bij het ontvangen van die klap, maar zei: "We gebruikten hun echte woorden bij de echtscheiding in de kerk. En het is fijn als je een creatieve partner hebt die zegt dat het veilig is om samen naar die donkere plekken te gaan."

In de onderstaande YouTube-video van Collider vertelt Vanessa Kirby meer.



NieuwsFilm

meest populair