Dit wist je niet: Sam Heughan uit 'Outlander' ook succesvol met eigen drankmerk

Dit wist je niet: Sam Heughan uit 'Outlander' ook succesvol met eigen drankmerk

Sam Heughan wordt vooral bekend door zijn rol in 'Outlander', maar behaalt ook successen met zijn whiskey-label The Sassenach.

Sam Heughan krijgt een hoop aandacht door Outlander. Soms in positieve en soms in negatieve zin. Hij viel ook op met films als Bloodshot en de nieuwe romcom Love Again.

De 43-jarige ster heeft tot nu weinig awards mogen ontvangen voor zijn acteercarrière. Gelukkig levert zijn bijbaantje hem wel de nodige awards op. Sam Heughan zit namelijk in de whiskey. En sinds zijn start in 2020 heeft hij al verschillende belangrijke prijzen gewonnen.

Een nieuw whiskey label
In 2020 lanceerde hij het whiskey label The Sassenach via de Great Glenn Company. Hij vertelde toen: "Ik wilde producten lanceren waar ik in geloof en passen bij mijn passie en afkomst."

Vervelend vindt hij het niet dat hij niet de erkenning voor zijn rollen krijgt. Hij zegt hier in dit artikel van Cheatsheet: "Als je aan het filmen bent, wil je zo goed mogelijk werken. Als er over ons gepraat wordt, komt dat omdat wij er allemaal heel hard aan gewerkt hebben."

Beloning als mensen kijken
Sam vervolgt: "En als mensen dat willen belonen met een prijs, dan is dat leuk. Maar het is al een beloning als mensen er naar kijken en fan zijn. Alles wat daarbovenop komt, is een extraatje."

In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon vertelt hij meer over zijn interesses.



NieuwsFilm

meest populair