Van deze zwembadfoto van Abbey Hoes kreeg heel Nederland het behoorlijk warm

Van deze zwembadfoto van Abbey Hoes kreeg heel Nederland het behoorlijk warm

Abbey Hoes (Costa!!) weet de volgers op Instagram binnen te slepen met flink uitdagende foto's.

De Nederlandse actrice Abbey Hoes is al vele jaren een bekend gezicht in Hillywood. Ze verdiende haar sporen in kleinere Nederlandstalige producties en ondertussen duikt ze steeds vaker op in de wat meer standaard Nederlandse romkom.

Op Instagram is ze ook actief en al enkele jaren plaatst ze de nodige uitdagende foto's. Het leverde haar waarschijnlijk ook de titel Mooiste vrouw van Nederland op in 2022. Haar bijna 200k volgers zijn er vast blij mee.

Films en series
Op de website IMDb zien we weinig nieuwe films en series klaarstaan. Nog altijd staat de Engelstalige romantische dramafilm Nomad op "post-production". Dit betekent dat de film klaar wordt gemaakt voor een (bioscoop)release.

Wil je Abbey dan toch in actie zien, dan kun je nu de films Zwaar verliefd, Vals, Zwanger & Co en de serie Dirty Lines op Netflix kijken. Ongetwijfeld duikt ze binnenkort weer op in nieuwe producties.

Terugblik: Zwembad
De in Rotterdam geboren Abbey wist ons eerder dit jaar te verrassen met een mooie zwart/wit-foto op Instagram. We zien haar op haar rug in het water liggen. Veel schreef ze er overigens niet bij. Check de pica via onderstaande link.


De foto van de 29-jarige Abbey in het zwembad zien? Check deze dan nu via dit eerder FilmTotaal-bericht op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair