Toch 'The Equalizer 4'? Er is één voorwaarde om die film mogelijk te maken

Toch 'The Equalizer 4'? Er is één voorwaarde om die film mogelijk te maken

De "beste actiefilm van de zomer" was bedoeld als afsluiter van de trilogie, of toch niet?

Op 31 augustus komt The Equalizer 3 uit in de bioscopen als het afsluitende hoofdstuk van de actierijke trilogie. Toch is er al praat over een mogelijk vierde deel, dat maar onder één voorwaarde gemaakt kan worden.

Volgens vroege recensies wordt The Equalizer 3 de "beste actiefilm van de zomer", en kunnen wereldwijde actiefilmfans genieten van nog één laatste blockbuster voordat de vakantieperiode echt afgelopen is.

Synopsis
In de film verlaat het personage van Denzel Washington, Robert McCall, de Verenigde Staten om in Italië een nieuw leven te beginnen na de heftige gebeurtenissen uit The Equalizer 2.

Maar wanneer zijn vrienden worden bedreigd door de Siciliaanse maffia, kan McCall weinig anders doen dan waar hij goed in is: alles goed op stelten zetten.

Grote voorwaarde
Regisseur Antoine Fuqua onthulde in een interview dé grote voorwaarde voor een mogelijk vierde deel van de actie filmreeks: Denzel Washington moet en zal meedoen. Hij vertelde: "Luister, Denzel is in topvorm. Hij traint elke dag. Als je hem nu zou zien, zou je versteld staan."



Hij vervolgde over de mogelijkheid voor een vierde deel: "Ja, het is aan hem. Als hij er nog eentje wil doen, wil ik dat natuurlijk ook, maar ik zie het niet gebeuren. Maar... wie weet?"

Release
De kansen op een vierde deel zullen waarschijnlijk heel erg afhangen van de ontvangst van The Equalizer 3, die het komend weekend een stuk duidelijker zal worden.

Vanaf 31 augustus draait The Equalizer 3 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair