Adriana La Cerva, de opvallende blondine uit 'The Sopranos', verovert internet met onverwachte foto's op OnlyFans

Adriana La Cerva, de opvallende blondine uit 'The Sopranos', verovert internet met onverwachte foto's op OnlyFans

Drea de Matteo speelde onder meer Adriana La Cerva in de maffiaserie The Sopranos.

Fans van The Sopranos zullen het personage Adriana La Cerva zeker nog wel herinneren. Ze werd gespeeld door actrice Drea de Matteo in de HBO-serie van bedenker David Chase. Tegenwoordig acteert ze nog steeds, maar sinds kort is ze ook te zien op een bepaalde website.

De Matteo, geboren in New York City op 19 januari 1972, won een Primetime Emmy Award voor haar rol in de serie. Ze was in 48 afleveringen te zien.

Andere rollen in series en films
De actrice is echter ook bekend van haar personage Gina Tribbiani uit Joey (2004-2006), Wendy Case uit Sons of Anarchy (2008-2014) en Angie Bolen uit Desperate Housewives (2009-2010). Recenter was ze als Tess Nazario te zien in Shades of Blue (2016-2018).

Als we de IMDb checken, dan zien we dat ze recent nog te zien was in de films Safe Room, Collide en One Way. Geen hoogvliegers. Ze werkt op dit moment aan de films Nonnas en Queen of Manhattan.

Bijbaantje
Het lijkt erop dat de 51-jarige De Matteo een zakcentje nodig heeft. Ze heeft namelijk besloten om zichzelf tentoon te stellen op OnlyFans. Ze onthulde het nieuws op Instagram aan haar bijna 500k volgers.


Voor 15 dollar per maand kunnen fans haar exclusieve content op OnlyFans bekijken. De Matteo is overigens niet een enorm extrovert type, dus haar keuze om aan de slag te gaan met OnlyFans mag opvallend genoemd worden.

NieuwsFilm

meest populair