De officiële tijdslijn van het Marvel Cinematic Universe is eindelijk onthuld

De officiële tijdslijn van het Marvel Cinematic Universe is eindelijk onthuld

Marvel Studios komt met een boek vol antwoorden.

Marvel heeft een trailer uitgebracht voor The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline: een boek waarin de studio eindelijk een officiële tijdlijn presenteert voor al zijn films en series. Het is een wens van veel fans die in vervulling gaat.

Dit boek geeft het definitieve antwoord op de vraag wat er allemaal is gebeurd in het Marvel Cinematic Universe, waar en wanneer deze gebeurtenissen plaatsvonden en welke personages daar allemaal bij betrokken waren.

Must-have
The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline telt 344 pagina's en is vanaf 24 oktober verkrijgbaar in de winkels. Volgens Marvel gaat het om een must-have voor de fans.

"Er is zoveel gebeurd in onze films en series. Het is dan ook zeer leuk om eindelijk dit boek te hebben", zegt Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, in de trailer.

Hoop werk
Het boek is geschreven door Anthony Breznican, Rebecca Theodore-Vachon en Amy Ratcliffe. Het schrijven kostte de auteurs aardig wat werk vanwege al het onderzoek dat moest worden verricht.



"Er is veel verhaal binnen dit universum. Het is complex en allemaal aan elkaar verbonden. We hebben ongekend veel verhaallijnen, personages en werelden onderzocht... dit boek heeft écht alles", vertelt Theodore-Vachon.

NieuwsFilm

meest populair