Alexandra Daddario op het strand: heel Instagram staart met grote ogen naar het beeldscherm

Alexandra Daddario op het strand: heel Instagram staart met grote ogen naar het beeldscherm

Zomerse beelden krijgen in no time 1,4 miljoen likes: Alexandra Daddario heeft er weer wat volgers bij.

Actrice Alexandra Daddario viel jaren geleden op in de HBO-serie True Detective. Haar carrière kwam er van in een stroomversnelling. Na een flinke dip wist ze weer de aandacht op te eisen door een sterke rol in de hitserie The White Lotus.

In die laatste serie is de in New York City geboren brunette regelmatig in badkleding te zien en het is uiteraard helemaal geen straf om haar zo te zien. Op Instagram deelt ze regelmatig zomerse beelden met haar 24,4 miljoen volgers. Nu ook weer.

Recente series en films
Na het eerste seizoen van The White Lotus was Alexandra te zien in de film Wildflower en pakte ze de hoofdrol in de serie Anne Rice's Mayfair Witches. De serie verscheen op de zender AMC en er wordt al gewerkt aan een tweede seizoen.

Op de IMDb staat vermeld dat ze eveneens werkt aan twee films, namelijk het drama I Wish You All the Best met ook Cole Sprouse en Lexi Underwood en de romantische komedie Happy Life met ook Evangeline Lilly en Ike Barinholtz.

Strand
Op Instagram plaatste Alexandra afgelopen weekend een veelbekeken video waarin we haar de zee in zien lopen. Vervolgens neemt ze een duik in het water. Uiteraard kijkt iedereen geduldig mee als ze steeds verder uit beeld verdwijnt.


Wil je de 37 jarige Alexandra Daddario op het strand zien? Bekijk de beelden dan nu op de Instagram-pagina.

De beelden kregen binnen twee dagen maar liefst meer dan 1,4 miljoen vind-ik-leuks. Overigens gaf ze geen enkele onderbouwing, op zich logisch.

NieuwsFilm

meest populair