Bedenkelijke oude Facebook-berichten van James Gunn: "De Batman-film uit 1989 is belachelijk en saai"

Bedenkelijke oude Facebook-berichten van James Gunn: "De Batman-film uit 1989 is belachelijk en saai"

De DC Studios-baas had weinig goede woorden voor de Batman-klassieker uit 1989 met Michael Keaton.

Al vaker kwam filmmaker James Gunn in de problemen door oude Tweets. Hij werd enkele jaren geleden ontslagen als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3, om later weer te worden aangesteld.

Nu is Gunn hét gezicht van het DC Universe en zal hij de film Superman Legacy regisseren. Mogelijk zorgen ook nu oude Facebook-berichtjes voor ophef. Hij kraakte ruim tien jaar geleden namelijk Batman uit 1989 af, een van de meest geliefde DC-films.

Oude Facebook-berichten
In de berichten maakt Gunn gehakt van de film van Tim Burton. Zo schrijft hij: "Jack Nicholson als de Joker is Jack Nicholson in The Shining met slechte clown make-up". En: "De Batman-film van Tim Burton is matig geschreven, de soundtrack is het slechtste van alles en het is absoluut een van de saaiste films ooit."

Ook geeft hij aan dat hij problemen heeft met de twee eerste Batman-films van Christopher Nolan, maar deze zijn volgens Gunn "meer dan superieur" aan de eerste film van Burton.

Elf jaar oud
Uiteraard zijn dit berichten uit een periode dat Gunn zijn mening met veel emotie uitte op social media. Iets dat wel meer mensen iets wat onnodig doen. Uiteraard heeft hij recht op een mening.



Het is te hopen voor Gunn dat zijn toekomstige films gebaseerd op de strips van DC Comics goed worden ontvangen. Tot op heden is dat slechts beperkt gelukt. Zijn film The Suicide Squad uit 2021 en de spin-off serie Peacemaker uit 2022 behoren tot de best ontvangen producties in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair