IJzersterke grap van George Clooney zorgde ervoor dat Matt Damon behoorlijk onzeker werd

IJzersterke grap van George Clooney zorgde ervoor dat Matt Damon behoorlijk onzeker werd

Grap George Clooney liet Matt Damon in 'The Monuments Men' vertwijfeld achter.

George Clooney blijkt een echte 'prankster' te zijn. Collega's - en zijn vrouw - worden regelmatig door hem beetgenomen.

In een recent interview met CNN herinnert Matt Damon zich dat ook hij goed in de val liep tijdens een samenwerking met George Clooney. Ze werkten toen aan de film The Monuments Men. Dit verhaal over het redden van kunstwerken in de Tweede Wereldoorlog werd geregisseerd door George.

Onzeker over zichzelf
Hierdoor kon George gemakkelijk met de kostuumontwerpers afspreken dat de kleding van Matt wekelijks iets ingenomen werd. Als Matt steeds moeilijker in zijn kostuums zou passen, zou hij denken dat hij dikker wordt.

Matt dacht inderdaad dat hij te dik werd tot hij doorhad dat George erachter zat. Matt was echter te braaf en pakte George niet terug. Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet.

Grapje bij Golden Globes
In de onderstaande YouTube-video van Sirus FM vertellen Matt en George over een ander grapje. Dat vond plaats na een Golden Globes-uitreiking waarbij een beledigend grapje ten koste van Matt gemaakt werd.


George zorgde ervoor dat Matt Damon en de presentatrice grote fruitmanden kregen, waarbij het leek dat zij oké waren met dat geintje. Hij stelde de brieven wel zo op dat duidelijk werd dat George hen beet nam. Zelf had hij de grootste lol.

NieuwsFilm

meest populair