Sharon Stone is nog amper herkenbaar op "helende foto" op Instagram

Sharon Stone is nog amper herkenbaar op "helende foto" op Instagram

Zij tobt wisselend met haar gezondheid

Sharon Stone viel op met haar gewiekste personage in Basic Instinct. Dat was in 1992. Ze werkte gestaag door met wisselend goede films als The Quick and the Dead en The Disaster Artist.

Intussen is Sharon Stone 65 jaar. Op haar Instagram plaatste zij recent een foto waarin zij amper te herkennen is. Bij het bericht hieronder schrijft zij: "Met dank aan mijn heler Ra."



Net behandeld misschien
Het is niet helemaal duidelijk uit het bericht en de reacties van de volgers wat er aan de hand is. Maar te zien aan de tafel waar zij staat, is zij net behandeld. En lag zij onder een heerlijk comfortabel dekbed.

Sharon Stone tobt namelijk wisselend met haar gezondheid. Daar is zij open in. Net als dat zij eerlijk vertelt over verdriet binnen haar familie. Zij heeft overigens ook boeken geschreven over haar leven.

Heel anders
De foto hierboven zonder poespas is heel anders dan het Instagram-bericht hieronder. Op deze foto's maakt zij reclame voor een brillenmerk. Opvallend hoe gestyled zij is. Sharon lijkt nog even jeugdig als toen in de jaren 90.



NieuwsFilm

meest populair