Chris Hemsworth en Pedro Pascal samen in misdaadfilm 'Crime 101'

Chris Hemsworth en Pedro Pascal samen in misdaadfilm 'Crime 101'

Verschillende streamers vechten momenteel over de rechten van de film.

Amazon en Netflix zijn naar verluidt de laatste kandidaten in de running om de rechten te bemachtigen van de nog te maken film Crime 101 met Chris Hemsworth en Pedro Pascal als hoofdrolspelers.

Deadline bracht het nieuws naar buiten, en gaf erbij aan dat de onderhandelingen rond de film al aan de gang waren voordat de acteursstaking begon. Het schijnt dat Amazon de meeste kans maakt, maar dat er dus nog geen beslissing is genomen.

Recent boek als basis
Daarnaast zou American Animals-regisseur Bart Layton als regisseur verbonden zijn aan het project, dan gebaseerd is op het boek van Don Winslow uit 2021.

Het verhaal gaat over een reeks juweeldiefstallen die al meer dan 10 jaar onopgelost zijn, maar door de politie wordt afgedaan als een daad gepleegd door Colombiaanse kartels.

Op het lijf geschreven
De pragmatische, onlangs gescheiden rechercheur Lou Lubesnick denkt echter dat er een heel andere dader achter de diefstallen zit: een nonchalante juwelendief die alleen werkt en uit de handen van de politie heeft weten te blijven door zijn sluwheid.



Twee andere belangrijke rollen in de film zijn die van tussenpersoon 'Money' en een verzekeringsagent genaamd Sharon.

Producenten van de film zijn Eric Fellner en Tim Bevan van Working Title en Shane Salerno van Story Factory.

NieuwsFilm

meest populair