Volgende film Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio lijkt bekend

Volgende film Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio lijkt bekend

Na Killers of the Flower Moon zou het de zevende keer zijn dat de twee toppers samenwerken.

Nu Martin Scorsese's historische dramafilm Killers of the Flower Moon ons bijna bereikt, is het tijd om te kijken naar de toekomst. En die lijkt opnieuw te liggen bij Apple Studios.

Flower Moon-auteur David Grann staat momenteel de Franse pers te woord over zijn nieuwe boek The Wager en heeft een nieuwtje laten vallen.

In een bericht van Telerama (vertaald door World of Reel) zou Grann namelijk hebben aangegeven dat The Wager de volgende film wordt van Scorsese.

We wisten al sinds juli dat Scorsese en Leonardo DiCaprio hun zinnen hadden gezet op het project, maar het is nieuws dat dit ook daadwerkelijk hun volgende project wordt.

Het non-fictieboek speelt zich af in 1740 en begint met een in elkaar geflanste boot net 30 vermagerde mannen die aanmeren aan de kust van Brazilië. De mannen beweren de overlevenden te zijn van een Brits schip dat schipbreuk zou hebben geleden in Patagonië. En omdat ze deze zware beproeving hebben doorstaan worden ze ontvangen als helden.

Zes maanden daarna zijn er echter nog drie mannen die aan de kust van Chili aanspoelen. Deze mannen beweren dat de andere mannen deserteurs zijn. Dit heeft tot gevolg dat een speciaal tribunaal wordt samengesteld om de waarheid te achterhalen.

De 80-jarige Scorsese heeft overigens nog een hoop andere films in de tijdlijn: zo zijn er een Jerry Garcia-biopic met Jonah Hill, een Theodore Roosevelt-biopic met DiCaprio en een film over Jezus waaraan hij werkt.

NieuwsFilm

meest populair