In dit jurkje wist Scarlett Johansson de hele wereld even stil te krijgen

In dit jurkje wist Scarlett Johansson de hele wereld even stil te krijgen

De actrice Scarlett Johansson uit Marriage Story en Jojo Rabbit stal de show tijdens de 2020 SAG Awards.

Actrice Scarlett Johansson hoeft maar de rode loper op te lopen of alle camera's zijn op haar gericht. Ieder jaar neemt ze zowat aan iedere grote awardshow deel en ook tijdens de 26th Annual Screen Actors Guild Awards in 2020 was ze aanwezig. En hoe.

De actrice promootte op dat moment haar nieuwste films Marriage Story en Jojo Rabbit en werd voor beide films genomineerd voor de beste vrouwelijke (bij)rol. Ze was voor de avond bijzonder goed gekleed.

Films en series
Sinds 2020 is ze zo'n beetje klaar met het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard verscheen in 2021 nog Black Widow - flink vertraagd - en sindsdien zien we haar in verschillende andere films. Zo zagen we haar dit jaar nog in Asteroid City van Wes Anderson.

Als we op de IMDb kijken dan zien we dat ze nog zes films in de planning heeft staan, met grote titels als Transformers One en Disney's Tower of Terror en kleinere films als de drama's North Star en Bride en de romkoms Project Artemis en Paris Paramount.

Waanzinnig
Op de rode loper van de SAG-awards won Scarjo het in een prachtig groen jurkje van namen als Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Charlize Theron en Reese Witherspoon. Check de foto in de jurk via onderstaande link.


Wil je de nu 38-jarige Scarlett Johansson zien in haar oogverblindende jurkje? Je vindt de foto's en beelden nu hier op de website van People.


NieuwsFilm

meest populair