Grappen van Brad Pitt zorgden voor woedende George Clooney op set 'Ocean's Twelve'

Grappen van Brad Pitt zorgden voor woedende George Clooney op set 'Ocean's Twelve'

Maar het was wel een heel goede grap van Brad Pitt op de filmset van 'Ocean's Twelve'

George Clooney staat bekend om de grapjas die allerlei pranks uithaalt. Ook collega's ontziet hij niet, zoals zij merkten tijdens de filmopnamen van Ocean's Twelve.

Toch kan hij omgekeerd niet echt lachen om grapjes die bij hem worden uitgehaald. Een goede grap van Brad Pitt maakte hem zelfs woedend. Matt Damon vertelde laatst in een interview met CNN hoe dat ging.

Verblijf in Italië
De ster vertelde dat de sterrencast voor een deel van de filmopnamen in Italië verbleef in de villa van George Clooney. Brad Pitt verstuurde hierop berichten in het Italiaans naar de lokale crew - uit naam van George.

Brad vroeg hen geen oogcontact te maken met George en hem niet bij de naam te noemen. De instructies werden zo goed uitgevoerd dat George dagen in de war was door de vreemde reacties van de crew. En de crew snapte niet waarom George zo sociaal was.

Hele dag woest
Toen George er eindelijk achter kwam, was hij woedend. Hij was kwaad op de set en nog steeds kwaad bij thuiskomst. Matt Damon vertelde: "Ik heb hem nog nooit zo boos gezien."

Matt vertelde dat Brad en George het uit hebben gepraat. Brad zei dat anderen er niets mee te maken hadden. Ook vroeg Brad of zij bij een vervolg op de prank er buiten gehouden konden worden.

Andere pranks
Matt vertelde niet hoe Brad terug werd gepakt, maar dat zal vast gebeurd zijn. Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In onderstaande YouTube-video blijkt dat zij bij Oceans 11 ook aan elkaar gewaagd waren.



NieuwsFilm

meest populair