Nieuwe 'Gladiator'-ster was "doodsbang" voor zijn tegenspeler Pedro Pascal

Nieuwe 'Gladiator'-ster was "doodsbang" voor zijn tegenspeler Pedro Pascal

Mescal worst langzaam een grote naam in Hollywood.

De ster van acteur Paul Mescal (Normal People) is snel rijzende, zeker na zijn Oscarnominatie voor zijn rol in Aftersun en zijn casting in Gladiator 2. Maar hij blijkt nog een beetje verlegen rond andere Hollywoodsterren.

Hij zal volgend jaar samen met Pedro Pascal (The Last of Us) te zien zijn in de tweede Gladiator-film. In een interview met Esquire laat Pascal weten dat hij in eerste instantie te verlegen was om met zijn co-ster te praten.

te nerveus
Mescal kwam The Mandalorian-ster tegen op het vliegveld van Los Angeles maar probeerde hem te ontwijken. "Hij zag er zo oprecht uit, maar ik was te bang om naar toe te lopen. Ik verheugde me zeer om hem te ontmoeten," vertelt de acteur.

Het is onbekend welke rol Pascal in Gladiator 2 zal spelen. Maar Mescal neemt de rol van volwassen Lucius op zich. In de originele film uit 2000 speelde Spencer Treat Clark de jonge Lucius.



"De grootste film waar ik ooit aan heb gewerkt"
"Ik ben heel nerveus om over deze film te praten. Het is de grootste film waar ik ooit aan gewerkt heb. Ik ben heel erg enthousiast over de film, maar het is moeilijk om weg te komen van de nalatenschap van de eerste film. Het script van de nieuwe film is fantastisch, het is een mooi eerbetoon aan de vorige film, maar ik kan het ook makkelijk mijn eigen maken." vertelt Mescal over Gladiator 2.

De opnamen van Gladiator 2 liggen momenteel stil door de aanhoudende stakingen in Hollywood. De film van regisseur Ridley Scott moet in november 2024 in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair