Ze heet Barbara Oppenheimer en wat vindt ze van 'Barbenheimer'?

Ze heet Barbara Oppenheimer en wat vindt ze van 'Barbenheimer'?

Ze blijkt getrouwd met een achterneef

De film Barbie ging hetzelfde weekend in première als Oppenheimer. Dat was even slikken, tot de opening omgedoopt werd naar 'Barbenheimer'. Mensen gingen hierdoor massaal naar beide films, wat erg lekker bleek voor de omzet.

Nu blijkt een echte Barbara Oppenheimer te bestaan. Zij is getrouwd met een achterneef van de beroemde uitvinder J. Robert Oppenheimer. Zij mocht een aantal vragen beantwoorden die hier in het artikel van Comic Book te lezen zijn.

Beide zijn anders
Ze twijfelt of zij bij Team Barbie of Team Oppenheimer hoort en antwoordt: "Beide films zijn zo anders. Ik ben door mijn generatie wel wat feministisch uitgevallen en heb erg genoten van Barbie."

Toevallig heette zij een tijdje Barbie toen zij klein was. In de loop der jaren werd dat Barbara. Toch meldde zij zich op vakantie bij haar hotel met "Barbie Oppenheimer". Het personeel dacht dat zij een grapje maakte.

Het fenomeen
In de onderstaande YouTube-video van BBC wordt het fenomeen 'Barbenheimer' uitgelegd. Zowel de maatschappij-kritischie comedy als het historische drama draaien nog in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair