Liam Neeson biechtte al 55 jaar niet meer in de kerk: "stop die duivelse praktijken!"

Liam Neeson biechtte al 55 jaar niet meer in de kerk: "stop die duivelse praktijken!"

De ster uit 'Taken' en 'Star Wars' kan toch niet alles

Liam Neeson kan een lichtzwaard hanteren in Star Wars. Ook kan de ster zijn dochter redden in Taken. Maar er een ding dat hij al 55 jaar niet kan doen: biechten.

De Ierse acteur bekende dat biechten in de kerk iets is dat hij nooit meer zal doen. Hij vertelde in een Team Coco podcast: "Mijn laatste confessie was rond mijn 15de of 16de jaar. Ik deed toen nog aan boksen."

Masturberen is zondig
Liam vertelde verder: "Ik had geleerd mezelf tussen de lakens te bevredigen. Ik had het woord opgezocht, genaamd masturberen. Ik dacht dat dat woord onschuldig was en dat ik dat zou gebruiken."

Liam Neeson biechtte kleine zondes op en kwam toen bij zijn grote: "De priester ging totaal uit zijn dak en schreeuwde 'Stop die duivelse praktijken!' en ik dacht: 'Ik moet straks naar buiten langs oude dames die aan het bidden zijn'."

Meteen laatste confessie
Terwijl de presentator dubbel lag van het lachen, besloot Liam met: "Dat was de laatste keer dat ik een confessie deed."

Hier in het artikel van Movieweb staat meer. In de onderstaande YouTube-video van The View kijkt hij terug op zijn carrière.



NieuwsFilm

meest populair