Tijden veranderen: 'Spice Girl' Geri Halliwell uit 'Gran Turismo' oogt heel anders nu

Tijden veranderen: 'Spice Girl' Geri Halliwell uit 'Gran Turismo' oogt heel anders nu

De ster zingt niet alleen, maar heeft ook ervaring met acteren en Formule 1

De Britse popgroep Spice Girls scoorde jarenlang de ene hit na de andere. Nadat de band uiteen viel, werd het in Nederland stil rond de zangeressen. Tot Geri Halliwell een acteerrol pakte in de bioscoopfilm Gran Turismo.

De nu 51-jarige ster is al jaren getrouwd met Christian Horner, een van de bazen van Red Bull. Dit merk sponsort een aantal atleten. Toen Geri Halliwell gevraagd werd voor een rolletje in deze actiefilm over een gamer, Jann Mardenborough, die in het echt coureur wordt, stemde zij in.



Goed verhaal
In de bovenstaande YouTube-video van Movieweather vertelt zij: "De film heeft een goed verhaal. Het is meer dan een actiefilm. Het heeft hart. Het verhaal is echt."

Ook zegt zij: "Ik heb acteren gestudeerd toen ik jonger was en heb ervaring. Ik ben blij dat ik er onderdeel van ben."

Bijzonder luxe leven
Geri Halliwell is vooral in Groot-Brittannië erg betrokken. Samen met haar man verschijnt zij veel bij de Formule 1. Ook leeft zij een bijzonder luxe leventje, zoals te zien is in haar Instagram-bericht hieronder.

Ze staat op een boot in een elegante swimsuit. Tijden veranderen en zonder make-up ziet Geri Halliwell er heel anders uit. Maar feit is wel, dat haar lieve voorkomen nog altijd even zoet is.



NieuwsFilm

meest populair