Netflix scoort enorm met deze opvallende film

Netflix scoort enorm met deze opvallende film

Deze tienerkomedie van en met Adam Sandler slaat aan onder Nederlandse kijkers.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah. In deze tienerkomediefilm komt de vriendschap van twee jonge meiden onder druk te staan terwijl een van de belangrijkste gebeurtenissen uit hun leven op het punt staat plaats te vinden.

Adam Sandler tekende enkele jaren geleden een deal van 250 miljoen dollar om vier films voor Netflix te maken. You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah, gebaseerd op een gelijknamig boek, is een van die films.

Het verhaal
De hartsvriendinnen Stacy (Sunny Sandler, ja de dochter van) en Lydia (Samantha Lorraine) zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om hun volwassen leven met een knaller te beginnen.

Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy (Dylan Hoffman), een wig tussen hen drijft, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen zullen overleven.

Ontvangst
You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah - van regisseur Sammi Cohen (Crush) - heeft op recensieverzamelsite Rotten Tomatoes een nette score van 95 procent aan positieve recensies.



Deze coming-of-agekomedie staat sinds deze week op Netflix en wordt duidelijk goed bekeken in Nederland. De film staat namelijk op zesde plek in de Top-10 van best bekeken films.

NieuwsFilm

meest populair