De pijnlijke reden waarom Jessica Alba gedumpt werd door haar echtgenoot

De pijnlijke reden waarom Jessica Alba gedumpt werd door haar echtgenoot

De pijnlijke reden waarom Jessica Alba gedumpt werd door haar echtgenoot

De beeldschone Jessica Alba staat bekend om haar aantrekkingskracht. De actieheldin uit Fantastic Four en Sin City wordt doorgaans aanbeden. Toch werd zij gedumpt door haar man.

In een recente uitzending van iHeartpodcast Whine down with Jana Kramer vertelt de producer en ondernemer Cash Warren waarom hij hun jarenlange relatie verbrak: "Ik was erg jaloers op de mannen die haar aandacht schonken. Ik voelde mij daar niet goed bij."

Pijnlijke reden
Zij waren vier jaar samen toen die pijnlijke reden een eind maakte aan hun relatie. Hij vertelt verder: "Ik had best zelfvertrouwen en leefde een prima leven. Maar ik was op een gegeven moment steeds jaloers. Dat was voor ons beiden niet goed. Ik werd een klootzak en we verbraken de relatie."

Die tijd apart leerde hij beter omgaan met dat vervelende gevoel en besloot haar beter te steunen in wat zij doet en wil. Ze zijn nu nog samen, bijna twintig jaar verder, en hebben drie kinderen.

Alsnog verder
Hij zegt: "Toen we besloten alsnog verder te gaan samen, vond ik dat zij iets niet moest laten vanwege het gezin. Ik besloot een goede partner te zijn. En vertrouw erop dat er goede en slechte tijden zijn in het leven. Maar dat wij elkaar altijd weer vinden."

Ze leerden elkaar in 2004 kennen op de filmset van Fantastic Four. Meer staat hier in het artikel van People. Jessica heeft diverse filmprojecten lopen en plaatst regelmatig updates op haar Instagram, zoals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair