Het indrukwekkende vermogen van Maya Hawke uit 'Do Revenge' en 'Asteroid City'

Het indrukwekkende vermogen van Maya Hawke uit 'Do Revenge' en 'Asteroid City'

Zo rijk is de 25-jarige Maya Hawke uit de serie 'Stranger Things'

Maya Hawke is een Amerikaanse actrice, zangeres en model. Zij is voornamelijk bekend van de succesvolle Netflix-serie Stranger Things en de film Do Revenge. Op het moment is zij te zien in Asteroid City.

De 25-jarige ster begon in 2017 met een rol in de BBC-serie Little Women. De serie stond bol van de sterren en werd erg goed ontvangen. Ook heeft Maya haar eerste liedjes uitgebracht en is haar eerste album goed ontvangen.

Erg talentvol met hulp
Door goede films uit te kiezen en de audities serieus te nemen, raakt zij steeds bekender. Het helpt dat zij erg talentvol is en gesteund wordt door beroemde ouders in de filmindustrie.

Voor haar leeftijd heeft zij al een flink bedrag verdiend. Haar nettowaarde wordt geschat op 5 miljoen Amerikaanse dollars. Volgens het artikel hier van CA Knowledge verdient Maya ongeveer 500.000 per jaar.

Salaris zal hard groeien
Maya Hawke is dus best wel rijk. De verwachting is dat dit salaris nog harder zal groeien. Maya krijgt immers steeds goede recensies en heeft steeds nieuwe filmprojecten staan. Zo zal zij met haar moeder, Uma Thurman, te zien zijn in The Kill Room.

In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon is een optreden van haar te zien.



NieuwsFilm

meest populair