3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.



Cast Away (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, e.a. | Kijk direct
Chuck Noland, een werknemer van koeriersbedrijf FedEx, heeft een hectisch leven. Daardoor heeft weinig tijd voor zijn vriendin. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer zijn vliegtuig neerstort in de Grote Ocean. Hij blijkt de enige overlevende te zijn en strandt op een onbewoond eiland. Daar moet hij vechten om te overleven.



The Age of Adaline (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Toland Krieger | Cast: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, e.a. | Kijk direct
Adaline, een negenentwintigjarige vrouw, leeft al meer dan een eeuw en wordt niet ouder. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter bejaard wordt, is Adaline veroordeeld tot een eenzaam bestaan. Haar vrienden weten haar geheim niet en om de tien jaar wisselt ze van identiteit. Als ze verliefd wordt op de knappe miljonair Ellis, komen de geheimen over haar verleden toch langzaam uit.



NieuwsFilm

meest populair