3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Dog (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Channing Tatum en Reid Carolin | Cast: Channing Tatum, Q'orianka Kilcher, Emmy Raver-Lampman, e.a. | Kijk direct
Militair Jackson Briggs staat op non-actief na zwaargewond te zijn geraakt. Nu doet hij van alles om te bewijzen dat hij weer klaar is voor het werk. Hij krijgt de opdracht om Lulu, een angstige legerhond die met pensioen is, van Washington naar Arizona brengen voor de begrafenis van zijn baasje. Beiden hebben last van de trauma's aan het verleden. Hoewel Briggs en de viervoeter in eerste instantie geen klik hebben, groeien ze tijdens hun lange reis steeds meer naar elkaar toe.



Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a. | Kijk direct
Stripper Romana en haar meiden hebben het zwaar na de beurscrisis wanneer hun klanten, voornamelijk rijke zakenlui, het laten afweten. Ze bedenken daarom een plannetje om hen terug te pakken. De vrouwen drogeren hun slachtoffers en stelen hun creditcards. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.



After Yang (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kogonada | Cast: Colin Farrell, Malea Emma Tjandrawidjaja, Jodie Turner-Smith, e.a. | Kijk direct
Mika is dol op haar androïde Yang. Deze heeft ze gekregen van Jake en Kyra, de mensen die haar hebben geadopteerd, om haar te vertellen over haar Chinese achtergrond. Wanneer Yang op een dag defect raakt, gaat Jake op zoek naar een manier om hem te repareren. In dit proces ontdekt hij dat het leven aan hem voorbij is gegaan en hij is afgedreven van zijn familie.



NieuwsFilm

meest populair