Gay bars en '007': De waarheid over Daniel Craig

Gay bars en '007': De waarheid over Daniel Craig

Waarom Daniel Craig graag naar gay bars gaat: "Al zolang ik me kan herinneren"

"Ik ga naar gay bars al zo lang ik me dat kan herinneren," zegt Daniel Craig. Een verrassende uitspraak voor de stoere, maar gevoelige acteur. Hij zette James Bond geniaal neer in onder meer Casino Royale.

De ster zei, zoals beschreven hier in dit artikel van Fandomwire: "Een van de redenen is dat ik gevechten vermijd die in andere bars zo vaak gebeuren. En het is een fijne manier van vrouwen ontmoeten."

Lekker ontspannen uitgaan
Toen hij vrijgezel was, merkte hij hoe fijn een homobar is. Hij zei: "Iedereen is daar ontspannen. Het maakt niet uit wie je bent. Je bent oké. Het is veilig. Om diezelfde reden zitten daar ook vrouwen. Dat is heel fijn."

Daniel vertelde ook dat hij Rami zoende bij de repetities van No Time to Die. Eigenlijk zoent hij al zijn mannelijke tegenspelers, want dat breekt het ijs. Hij is comfortabel zoals hij is.

Dat verklaart de roddels
Zijn verhaal verklaart waarom paparazzi hem voor gay bars zien. En waarom verhalen over 'uit de kast komen' over hem de ronde doen. Vooralsnog is hij al jaren gelukkig met de knappe Rachel Weisz.

Een stukje van het verhaal vertelde hij ook in onderstaande YouTube-video van The Late Show with Stephen Colbert.



NieuwsFilm

meest populair