Antoine Fuqua ziet een 'Equalizer'-prequel met Denzel Washingtons zoon wel zitten

Antoine Fuqua ziet een 'Equalizer'-prequel met Denzel Washingtons zoon wel zitten

John David Washington als jonge Robert McCall?

Komende week verschijnt The Equalizer 3, het derde en laatste deel in de actiereeks, in de bioscoop. Denzel Washington speelt het hoofdpersonage inmiddels bijna tien jaar lang, maar is zijn zoon John David Washington een potentiële kandidaat om de rol over te nemen?

Regisseur Antoine Fuqua staat open voor een prequel van The Equalizer en heeft hier zelfs al gesprekken over gehad met Richard Wenk. de scenarioschrijver van de reeks.

Prequel
In een interview met JoBlo kwam het een idee van een Equalizer-prequel ter sprake. Fuqua zei het volgende erover: "Ik denk dat het een heel goed idee is om dat te doen en terug te gaan. Je kunt Michael B. Jordan of iemand anders de jonge McCall laten worden."

Interviewer Chris Bumbray reageerde als volgt: "Waarom niet John David [Washington]?" Fuqua antwoordde als volgt: "Nog beter, toch. Zou dat niet geweldig zijn? Dat is een goed idee! Hoe cool zou dat zijn, man?"

Laatste deel
Als The Equalizer 3 een succes wordt, dan is de kans zeer groot dat we deze prequel te zien gaan krijgen. Hieronder bekijk je nog eens de trailer.


The Equalizer 3 is vanaf 30 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair