Het onverwachte fortuin van Rami Malek uit 'Oppenheimer' en 'Bohemian Rhapsody'

Het onverwachte fortuin van Rami Malek uit 'Oppenheimer' en 'Bohemian Rhapsody'

Zo rijk is Rami Malek uit 'Oppenheimer' en 'Bohemian Rhapsody'

Rami Malek is een Amerikaanse acteur van Egyptische afkomst. Hij raakte bekend door zijn rol in de serie Mr. Robot en de film Bohemian Rhapsody.

De 42-jarige ster heeft al meerdere awards mogen ontvangen voor zijn werk. Door zijn populariteit is zijn vermogen lekker gegroeid. De nettowaarde van Rami wordt intussen geschat op 20 miljoen Amerikaanse dollars. Rami Malek is dus best wel rijk.

Goede films met hem
Meer recente films waarin hij te zien is, zijn Oppenheimer, Amsterdam en de 007-film No Time to Die. Voor de James Bond-film ontving hij een salaris van 4 miljoen. Geschat wordt dat hij aan Bohemian Rhapsody tussen de 5 miljoen en 20 miljoen heeft verdiend.

Rami bleek uit te blinken in debatteren op school en werd aangeraden drama te gaan volgen. Dat was een goede tip, want al vanaf 2006 is hij te zien in goede bioscoopfilms. Hij startte toen met Night at the Museum.

Meer over zijn werk
Meer staat hier in het artikel van Celebrity Networth. In de onderstaande YouTube-video van de The Tonight Show starring Jimmy Fallon vertelt hij over zijn werk aan verschillende films.



NieuwsFilm

meest populair