Deze absurde thriller is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze absurde thriller is Netflix nu helemaal aan het veroveren

De film 'Missing', die zich geheel op beeldschermen afspeelt, scoort erg goed in Nederland.

Netflix heeft een enorme hit te pakken met Missing. In deze spannende thriller, geheel verteld via beeldschermen, zoekt een tiener naar haar vermiste moeder.

Iedere maand verschijnen er een hoop verschillende films en series op Netflix. Sommige daarvan worden een groot succes op de streamingdienst, waaronder Missing.

Nieuw mysterie
Missing is een nieuw mysterie van de makers van Searching (2018). In die film zoekt een alleenstaande vader wanhopig naar zijn vermiste dochter op haar laptop.

Deze nieuwe misdaadthriller volgt hetzelfde principe. In Missing zoekt de achttienjarige June (Storm Reid) naar haar vermiste moeder Grace (Nia Long). Zij is niet thuisgekomen van een vakantie naar Colombia met haar nieuwe vriend.

Succes
De film, die eerder dit jaar in de bios heeft gespeeld, wist bijna 50 miljoen dollar op te halen aan de bioscoopkassa's (met een budget van slechts 7 miljoen is dat erg netjes). Ook ontving de film overwegend positieve recensies.



Missing is sinds deze week op Netflix te zien en ook op streaming duidelijk een succes. Inmiddels vinden we deze film namelijk terug in de Top-10 best bekeken films en wel op de tweede plek.

NieuwsFilm

meest populair