De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Toen Ik Je Zag (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Verbong | Cast: Egbert Jan Weeber, Noortje Herlaar, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, e.a. | Kijk direct
Acteurs Esther en Bastiaan leiden op het eerste oog een droomleven. Ze zijn beiden succesvol en lijken een gelukkig stel. Maar er is een andere kant die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie.



Vita & Virginia (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chanya Button | Cast: Gemma Arterton, Elizabeth Debicki, Emerald Fennell, e.a. | Kijk direct
Ierland, jaren twintig. De vrijgevochten schrijfster Virginia Woolf komt de aristocratische Vita Sackville tegen. Hoewel Woolf door de maatschappij niet echt gewaardeerd wordt, ziet Sackville haar juist als een genie. De vrouwen hebben direct een klik en worden tegen alle sociale grenzen in verliefd op elkaar. Ze krijgen een vurige affaire, die Woolf later inspireert om een satirische, feministische roman te schrijven.



Missing (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas D. Johnson en Will Merrick | Cast: Storm Reid, Nia Long, Tim Griffin, e.a. | Kijk direct
June, een technisch onderlegde tiener, probeert haar vermiste moeder Grace terug te vinden via een digitale zoektocht. Zij is niet thuisgekomen van een vakantie naar Colombia met haar nieuwe vriend. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.



NieuwsFilm

meest populair