Angelina Jolie en haar middelvinger-tattoos: welk verborgen berichten hebben ze?

Angelina Jolie en haar middelvinger-tattoos: welk verborgen berichten hebben ze?

Wat heeft zij nou gedaan?

Angelina Jolie heeft nieuwe tattoos op haar middelvingers, waardoor fans aan het speculeren waren. Want zijn die tatoeages een berichtje voor haar ex-man Brad Pitt?

Het beroemde ex-echtpaar heeft immers een echtscheiding die in een vechtscheiding is veranderd. Ze zijn al sinds 2016 bezig met het verdelen van hun bezittingen. Maar dat is een aardig bedrag, want Brad heeft meer dan 300 miljoen Amerikaanse dollars en Angelina 120 miljoen.

Welke tattoos
Recent plaatste de tattoo artist Mr. K. foto's van zijn tattoos online. Hij vertelde echter niet welke tattoos hij geplaatst heeft. Balen, want dat maakte veel mensen nieuwsgierig naar het resultaat.

Gelukkig loste de paparazzi het mysterie net op. Angelina Jolie werd zwaaiend gespot en gaf dus zelf de oplossing. Zij heeft dolken laten graveren die haar vingers lijken te doorboren. Hier in dit artikel van ET Online staan foto's.

Dol op messen
De tattoos lijken misschien wat morbide, maar de 48-jarige ster is dol op messen. Zij heeft zelfs een grote verzameling met unieke en antieke exemplaren. In onderstaande YouTube-video van ET wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair