De 'Rebel Moon'-films zijn nog niet uit: Zack Snyder heeft al aangepaste versie beschikbaar

De 'Rebel Moon'-films zijn nog niet uit: Zack Snyder heeft al aangepaste versie beschikbaar

Een nieuwe 'Snyder Cut'.

Eerder deze week verscheen de eerste trailer van Zack Snyders nieuwste Netflix-film Rebel Moon. Netflix zet flink in op Snyders visie, er komen nu al twee films uit en er is een videospel in de maak. Ook staat er al een director's cut op de agenda.

Zack Snyders zijn versie van Justice League op HBO Max was misschien wel de meest geanticipeerde director's cut van deze tijd. Bij Rebel Moon is dit ook weer het geval, maar onder betere omstandigheden.

Director's cut
Snyder vertelde het volgende over de director's cut van de Rebel Moon-films: "Ik kan het niet helpen. De hoop is dat het uiteindelijk uitkomt." Hoewel er nog niks exact bekend is over de speelduur van de director's cut, schat Snyder dat het bij elkaar zo'n zes uur duurt om de twee delen achter elkaar te kijken.

"Het was gewoon cool in het eerste gesprek dat ik met Netflix had, over het idee dat ze zeiden: 'O, waarom maken we het niet onderdeel van het plan?' Dat maakt het een stuk makkelijker."

A Child of Fire
Hieronder bekijk je nog eens de epische trailer van Snyders scifi-epos. De eerste film, A Child of Fire is vanaf 22 december te zien op Netflix. Deel twee, The Scargiver volgt snel. Die verschijnt namelijk op 19 april 2024.


Snyder heeft een absolue topcast bij elkaar gekregen voor zijn films. De cast bestaat naast hoofdrolspeelster Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) onder andere uit Charlie Hunnam (The Gentlemen), Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), Anthony Hopkins (The Father), Ray Fisher (Justice League), Michiel Huisman (Game of Thrones) en Ed Skrein (Deadpool)

NieuwsFilm

meest populair