Zendaya over relatie met Tom Holland: "Ik kan die persoon niet zijn"

Zendaya over relatie met Tom Holland: "Ik kan die persoon niet zijn"

Zendaya vertelt waarom zij ervoor kiest om haar relatie met Tom Holland geheim te houden

Zendaya heeft een openhartig interview bij Elle. De komende maand siert de schoonheid uit Spider-Man Homecoming de cover van dat magazine.

De relatie van Zendaya en Tom Holland staat al jaren enorm in de belangstelling, maar beiden delen haast niets over elkaar. In het blad vertelt zij eindelijk waarom zij zo weinig over haar relatie met de 27-jarige acteur vertelt en alles privé houdt.

Alle media-aandacht
Zo zegt de 26-jarige actrice naar aanleiding van alle media-aandacht: "Het kan niet anders dan dat ik die persoon ben die haar eigen leventje wil leiden. En van de persoon wil houden van wie ik wil houden."

Zij heeft ook recht op een normaal leventje buiten de schijnwerpers. Ze vertelt dat zij dat simpelweg beschermt door te zeggen: "Ik heb de controle over wat ik kies te delen. Ik bescherm de vrede en laat dingen van mezelf zijn."

Beter navigeren
In de YouTube-video van Entertainment Tonight zegt zij ook: "Ik wil niet bang zijn om te bestaan. Maar ik kan mij ook niet verstoppen. Dat is niet grappig. Maar ik leer steeds beter navigeren."



NieuwsFilm

meest populair