De nieuwe psychologische thriller van 'Limitless'-regisseur Neil Burger krijgt eerste trailer

De nieuwe psychologische thriller van 'Limitless'-regisseur Neil Burger krijgt eerste trailer

Dit belooft een spannende zit te worden!

De nieuwste film van Limitless-regisseur Neil Burger maakt binnenkort zijn opwachting. In The Marsh King's Daughter is ook Star Wars-actrice Daisy Ridley te zien. De trailer is gedeeld.

The Marsh King's Daughter is een nieuwe psychologische thriller uit de koker van regisseur Neil Burger. Hij maakte eerder al de films Limitless en Divergent.

Verfilming
Er wordt al een hele lange tijd over gepraat, maar nu is de tijd eindelijk daar. De trailer is zojuist gedeeld en de release staat gepland voor 6 oktober.

The Marsh King's Daughter is een verfilming van het gelijknamige boek van Karen Dionne. Daisy Ridley neemt de rol van Helena op zich; een vrouw met een normaal leven maar ook met een duister geheim.

Ontsnapping
Helena's vader is namelijk de beruchte 'Marsh King'. Hij hield Helena en haar moeder jarenlang gevangen in de wildernis.

Jaren later heeft Helena het prima voor elkaar - ondanks haar vele trauma's aan de pijnlijke tijd. Net wanneer ze een stabiel leven heeft opgebouwd, weet haar vader te ontsnappen uit de gevangenis.



NieuwsFilm

meest populair