Netflix heeft een dikke hit te pakken met deze avonturenfilm

Netflix heeft een dikke hit te pakken met deze avonturenfilm

'Dora and the Lost City of Gold' scoort goed in Nederland.

Netflix heeft een hit te pakken met een film over een geliefd animatiefiguur uit de kinderjaren van velen: Dora. De speelfilm Dora and the Lost City of Gold staat namelijk in de lijst met best bekeken films op het platform.

De film is gebaseerd op de kinderserie Dora the Explorer, die in Nederland sinds 2003 op Nickelodeon te zien is. In deze film is Dora dus tot leven gebracht als live-actionheldin.

Het verhaal
Dora (Isabela Merced) heeft het grootste deel van haar leven samen met haar ouders de wildernis verkend. Nu staat haar een heel andere uitdaging te wachten: de middelbare school.

Maar wanneer haar ouders tijdens hun zoektocht naar de Verloren Stad van Goud plotseling verdwijnen, komt de jeugdige ontdekkingsreiziger samen met haar vrienden toch weer in actie.

Populair
Dora and the Lost City of Gold verscheen in 2019 in de bioscopen en werd ontvangen met overwegend positieve recensies van critici en een mooie opbrengst.



De avonturenfilm staat sinds enkele dagen op Netflix en heeft inmiddels de Top-10 van best bekeken films weten te bereiken. In die lijst vinden we Dora terug op plaats zeven.

NieuwsFilm

meest populair