De officiële poster voor 'The Creator' belooft epische bioscoopfilm van 'Rogue One'-regisseur

De officiële poster voor 'The Creator' belooft epische bioscoopfilm van 'Rogue One'-regisseur

Een toffe, originele scifi-film.

Volgende maand verschijnt de veelbelovende scifi-film The Creator in de bioscoop. Het is de volgende film van regisseur Gareth Edwards, die verantwoordelijk is voor de zeer geslaagde scifi-blockbusters Rogue One en Godzilla (2014). Zet hij zijn succes nu voort?

Een nieuw en origineel scifi-verhaal met een epische schaal en topacteurs als John David Washington, Gemma Chan en Ken Watanabe heeft alle potentie om een hit te worden.

Verhaal
The Creator schetst een beeld van een wereld waarin er een oorlog tussen de mensheid en kunstmatige intelligentie heerst. Joshua (Washington), een geharde ex-special forces-agent die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan), krijgt de taak om de architect van van de geavanceerde AI op te sporen en om te leggen wegens de ontwikkeling van een wapen waarmee de mensheid kan worden uitgeroeid.

Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar het donkere hart van door AI bezette gebieden om er vervolgens achter te komen dat het wereldwapen dat hij moet vernietigen een AI is in de vorm van een jong kind.

Poster
Hieronder bekijk je de nieuwste poster van de film die 20th Century Studios onlangs heeft uitgebracht.


The Creator draait vanaf 28 september in de Nederlandse bioscopen. Het is toevallig dat deze film precies uitkomt tijdens de stakingen in Hollywood, aangezien AI een van de grote redenen is dat er gestaakt wordt.

NieuwsFilm

meest populair