Dakota Fanning ziet er "zacht" uit volgens Denzel Washington

Dakota Fanning ziet er "zacht" uit volgens Denzel Washington

Een geweldige samenwerking die jaren eerder startte

Dakota Fanning en Denzel Washington spelen samen in Equalizer 3. Dit nieuwe deel komt dit najaar uit. Deze samenwerking is niet hun eerste. Bijna 20 jaar geleden waren zij ook te zien in de film Man on Fire.

Beide sterren kregen een kick van deze reünie, zoals hieronder in de YouTube-video van Sony Pictures te zien is. Dakota zegt ook hier in het interview met People: "Ik heb alles over voor deze filmreeks en om weer met Denzel te werken. Een droom komt uit."

Het charisma
Denzel is intussen 68 en zegt over het charisma dat de nu 29-jarige actrice meebrengt: "Ze heeft het 'Ik ben de baas en ik sla je neer'-gen. Ze ziet er zacht uit, en komt daar mee weg. Maar ik weet wel beter."

Ook de regisseur Antoine Fuqua zegt: "Het is geweldig om Dakota erbij te hebben. Zij maakt mijn leven gemakkelijk. Plaats Denzel en Dakota samen en het is gewoon leuk om te zien wat er volgt."

Interesse tonen
Toen Dakota aan Antoine vertelde interesse te hebben in de franchise ging Denzel meteen akkoord. Antoine vertelt: "Dakota is erg competitief. En werken met Denzel als kind maakte indruk. Denzel vond het prachtig om die groei van haar te zien."



NieuwsFilm

meest populair