Na 'Fast X', 'Barbie', 'Turtles' en 'Hidden Strike': John Cena gaat los in actiefilm 'Freelance'

Na 'Fast X', 'Barbie', 'Turtles' en 'Hidden Strike': John Cena gaat los in actiefilm 'Freelance'

Samen met Alison Brie, Alice Eve en Christian Slater laat Cena zien hoe een actiefilm gemaakt moet worden.

WWE-ster en acteur John Cena speelt in enkele heel grote Hollywood-films. Denk maar aan zijn debuut in de Fast & Furious-filmreeks, zijn rol in Bumblebee en zijn aandeel als Peacemaker in het DC Universe.

We zien hem echter ook in snellere producties opduiken. Zo speelt hij de hoofdrol in de actiekomedie Freelance van Taken-regisseur Pierre Morel.

Freelance
De film gaat over een Special Forces-soldaat die al jaren met pensioen is. Hij besluit een baan aan te nemen als de beveiliger van een vrouwelijke journalist die een wrede dictator gaat interviewen.

Als tijdens het interview een militaire staatsgreep plaatsvindt, worden de drie gedwongen samen de jungle in te vluchten.

Eerste trailer
Er zijn ook rollen voor Alison Brie, Juan Pablo Raba, Alice Eve, Marton Csokas en Christian Slater. Relativity Media heeft de eerste trailer online gezet en die kun je hieronder bekijken.


Vanaf 6 oktober is de actiekomedie te zien in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse datum is er nog niet.

Poster
Relativity Media heeft ook de eerste poster voor Freelance verspreid. Daarop zien we vooral de personages van Cena en Brie: "Een pensioen paste hem niet."



NieuwsFilm

meest populair