Eerste trailer voor R.L. Stine's nieuwste griezelfilm 'Zombie Town' nu online

Eerste trailer voor R.L. Stine's nieuwste griezelfilm 'Zombie Town' nu online

De nieuwe film van de schrijver van 'Goosebumps' en 'Fear Street'.

Een nieuwe trailer van de nieuwe familie-horrorfilm Zombie Town is zojuist verschenen. Zombie Town is de nieuwe film gebaseerd op de boeken van R.L. Stine (Goosebumps, Fear Street). De trailer belooft griezelig plezier voor de hele familie.

Wie is er niet opgegroeid met de 'Kippenvel'-boeken van R.L. Stine. Stine heeft tientallen griezelboeken geschreven voor kinderen en jongvolwassenen. Van een van deze boeken verschijnt binnenkort een filmversie.

Zombies komen uit het bioscoopscherm
Het plot van de film luidt als volgt: Dit was zo'n rustig dorp, maar dat was voordat de zombies verschenen. Als 12-jarige Mike en zijn vriendin Karen de film 'Zombie Town' in de bioscoop gaan zien verwachten ze niet dat de personages uit het scherm zouden kruipen en hen door de bioscoop zouden achtervolgen. En deze hongerige monsters willen geen popcorn in hun mond stoppen, maar de hersenen van de bioscoopbezoekers.

Mike en Karen moeten zien te voorkomen dat de zombies iedereen in het dorp veranderen in monsterlijke kannibalen.



Halloween
Marlon Kazadi en Madi Monroe spelen de jonge helden van de film. Ook zijn er rollen voor Henry Czerny (Mission: Impossible), Dan Aykroyd (Ghostbusters) en Chevy Chase (National Lampoon's Vacation).

In Noord-Amerika verschijnt Zombie Town in september in de bioscopen, ruim op tijd voor halloween. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair