Uwe Boll is terug! Nu met compleet ander soort film

Uwe Boll is terug! Nu met compleet ander soort film

De "legendarische" regisseur is terug.

Uwe Boll, de markante Duitse regisseur achter de Rampage-films, de In the Name of the King-films en Blubberella, is weer terug met zijn nieuwe film First Shift.

First Shift lijkt een compleet ander soort film te zijn dan Bolls vorige films. In 2016 maakte hij bekend te stoppen met het maken van films wegens financiële redenen, maar niemand stopt Uwe Boll.

Synopsis
First Shift gaat over een politieagent uit New York en zijn beginnende partner Angela. We zien hoe de twee een zware dag hebben terwijl ze de gevaarlijke en routinematige baan van politieagent in de stad vervullen.

Dit hartverscheurende en brute misdaaddrama is ook doorspekt met een vleugje humor, terwijl de twee totaal verschillende partners elkaar leren vertrouwen.

Uwe Boll
Uwe Boll staat bekend om het regisseren van voornamelijk onwijs slechte films, maar daar heeft hij ook een cultstatus mee gekregen. Hij heeft ook een keer vier filmcritici uitgedaagd tot een bokspartij. Ze accepteerden en verloren allemaal van hem, wat natuurlijk ook meehielp in het creëren van Bolls status.


Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend, maar daar komen we vast en zeker binnenkort achter.

NieuwsFilm

meest populair