Eerste spectaculaire trailer 'Rebel Moon' toont epische beelden van Netflix' antwoord op 'Star Wars'

Eerste spectaculaire trailer 'Rebel Moon' toont epische beelden van Netflix' antwoord op 'Star Wars'

De 'Star Wars' van Netflix?

De eerste trailer van Zack Snyders aanstaande scifi-epos Rebel Moon is zojuist onthuld op Gamescom 2023. Na lang wachten krijgen we nu een uitgebreide trailer van maar liefst drieënhalve minuut.

Nadat Zack Snyder in 2021 de Army of the Dead-franchise lanceerde op Netflix, is het nu tijd voor een nog ambitieuzer project: Rebel Moon.

Synopsis
De officiële synopsis van Rebel Moon luidt als volgt: Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht, wordt Kora (Sofia Boutella), een mysterieuze vreemdeling die tussen de dorpelingen leeft, hun beste hoop op overleving.

Met de taak getrainde strijders te vinden die zich met haar zullen verenigen in het maken van een onmogelijk standpunt tegen de Moederwereld, verzamelt Kora een kleine groep krijgers: buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogswezen uit verschillende werelden die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing en wraak delen.

Part 1 & 2
De film wordt verdeelt in twee delen: A Child of Fire en The Scargiver. Het eerste deel is op 22 december te zien op Netflix. Deel twee volgt snel; die zie je namelijk al op 19 april 2024.


Snyder heeft een ware topcast bij elkaar gekregen voor zijn films. De cast bestaat naast hoofdrolspeelster Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) onder andere uit Charlie Hunnam (The Gentlemen), Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), Anthony Hopkins (The Father), Ray Fisher (Justice League), Michiel Huisman (Game of Thrones) en Ed Skrein (Deadpool)

NieuwsFilm

meest populair