Deze duistere actie-superheldenfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze duistere actie-superheldenfilm op Netflix wordt sterk bekeken

'Daredevil' met Ben Affleck wordt goed bekeken op de streamingdienst.

Netflix heeft een hit te pakken met een Marvel-film uit de oude doos: de in 2003 verschenen Daredevil-film met Ben Affleck. De titel is in de lijst met de best bekeken films van de streamingdienst opgedoken.

Voordat het Marvel Cinematic Universe werd geschapen, verschenen er een hoop andere films met Marvel-personages. Daredevil, geproduceerd door het oude 20th Century Fox, is een van die films.

Het verhaal
Affleck speelt de rol van Matt Murdock, een getormenteerde ziel die op jonge leeftijd zijn gezichtsvermogen verloor en bovennatuurlijke zintuigen ontwikkelde. Nu werkt hij overdag als advocaat en trekt hij er in de avonduren op uit als burgerwacht.

Onder het alias Daredevil, de man zonder angst, besluit hij een machtig misdaadsyndicaat in zijn stad New York te bestrijden. Daarbij trekt hij de aandacht van de meest gevaarlijke figuren.

In de toplijst
Daredevil staat sinds deze week op Netflix en trekt duidelijk veel bekijks. De superheldenfilm staat namelijk inmiddels in de Top-10 best bekeken films van het platform en wel op de achtste plaats.



Daredevil blijft duidelijk een populair personage. Niets voor niets maakt hij ook onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe, maar dan gespeeld door Charlie Cox.

NieuwsFilm

meest populair